Produkter for beste gurkemeie (3)

Kurkuma Pulver

Kurkuma Pulver

Kurkuma er svært populært på grunn av de antiinflammatoriske og antioksidante effektene av de viktigste aktive ingrediensene, spesielt de fra curcumin. Det sies også at det reduserer risikoen for hjerne- og hjerte- og karsykdommer betydelig. Kurkumapulver er perfekt for å forbedre ikke bare asiatiske retter og krydderblandinger, men også for å farge mat, som curryer. Det brukes også ofte for å gi smak til smoothies, müsli og diverse andre drikker. Forpakning: 500g, 1kg og løsvekt
Ingwerpulver

Ingwerpulver

Ingefær brukes oftest for å lindre virkningene av influensa og forkjølelse, samt for å lindre smerte og kvalme. Den er svært verdsatt for sine antatte antiinflammatoriske egenskaper og for sin positive innflytelse på fordøyelsessystemet. Ingefærpulver er perfekt for å lage te, for å finjustere retter og krydderblandinger – spesielt asiatiske. En teskje pulver er nok til en tekanne (750 ml). La det koke i 5 minutter og nyt. Emballasje: 250g, 500g, 1kg og løsvekt
Tikka Masala

Tikka Masala

Tikka Masala består av koriander, spisskummen, hvitløk, paprika, ingefær, chili og peppermynte. Krydderet brukes vanligvis til kylling tikka masala. Som de fleste curryretter, antas det å ha antibakterielle egenskaper. Disse krydderne finnes i retter fra land med varmt klima hvor kjøtt må konserveres. Derfor, på grunn av kombinasjonen av forskjellige krydder, antas det at Tikka Masala har en gunstig effekt på helsen til de som konsumerer det. Navnet Tikka Masala ble nevnt og funnet for første gang i det moguliske imperiet i Sør-Asia. Deretter forsvant navnet i århundrer. Det ble deretter et veldig populært krydder i Europa på midten av 1900-tallet. Mange indiske migranter kom til Storbritannia i denne perioden, åpnet restauranter og begynte å servere kylling Tikka Masala, som betyr kylling tilberedt med mange krydder. Noen år senere Forpakning: 250g, 500g og løsvekt